Indul az Élelmiszeripari technológiai Beszállító-fejlesztési Program

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
February 10, 2022
A program célja a hazai élelmiszer-alapanyag termelést, illetve élelmiszer-feldolgozást célzó gép- és eszközgyártás fejlesztésének támogatása az importfüggőség csökkentésére, a hazai kapacitások növelésére.

A 2020 decemberében indult Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program célja a Magyarországon működő élelmiszeripari integrátor vállalkozások, jellemzően kiskereskedelmi láncok által támasztott igények és a hazai élelmiszeripari beszállítói képességek közötti különbségek áthidalásának támogatása volt. A vállalkozások technológiai fejlődésének elősegítésére most egy külön pályázati felhívás keretében az élelmiszeripari ágazat technológiai beszállítói kaphatnak támogatást.

Az Élelmiszeripari technológiai Beszállító-fejlesztési Programban a rendelkezésre álló támogatási keret 8 milliárd forint. A támogatási kérelmek 2022. március 11. - 2022. március 31. között nyújthatók be az Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Rendszerben: https://sso.fair.gov.hu/eif.

A pályázat további részleteiről bővebb információt a linkre kattintva érhet el.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.