Hamarosan újra Modern Gyárak Éjszakája – ezúttal is hibrid formában nyitják meg kapuikat a hazai gyárak

Industry development
October 27, 2022
2022. november 11-én immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Modern Gyárak Éjszakája programsorozat, az idei évben a Kulturális és Innovációs Minisztérium és az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében. Ahogyan tavaly novemberben, úgy idén is hibrid formában: a személyes gyárlátogatások mellett virtuális túrák is színesítik a kínálatot.
Az ország egyik legsikeresebb, vállalati tevékenységét bemutató programsorozatának célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a lakosság számára, hogy közvetlen közelből megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. A korábbi évekhez hasonlóan idén is olyan hazai cégek mutatkoznak be, amelyek innovatív, high-tech, zöld valamint okos megoldásokat alkalmaznak működésük során, és ezzel versenyképessé teszik Magyarországot. Az esemény ezen kívül az összefogás erejével lehetőséget teremt a vállalatok munkaadói, társadalomszervezői és közösségépítő szerepének bemutatására is.

A koronavírus járványra reagálva két évvel ezelőtt a Modern Gyárak Éjszakája csak online formában valósult meg. Mivel az online esemény sikeres volt, ezért a szervezők megőrizték ezt a formát is, így a látogatóknak az otthonuk kényelméből sem kell kiszakadniuk azért, hogy bepillanthassanak a kulisszák mögé. Az élő kapcsolások és az előzetesen felvett videók tudásbázisként fognak működni: az érdeklődők több napon át, több céget is bejárhatnak virtuálisan, ehhez csak egy egyszerű regisztrációra van szükség. Akik pedig testközelből szeretnék megtapasztalni a digitalizált és automatizált folyamatokat és robottechnológiákat, személyesen is részt vehetnek az előre meghirdetett gyárbejárásokon.

Az eseményről további információkat, valamint a regisztráció felületét a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon találják meg, ahol a résztvevő gyárak listája folyamatosan bővül.

A rendezvény időpontja: 2022. november 11., 16:00 – 22:00  


 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.