Új alkalmazás segíti a vállalkozásokat

Primary Menu
September 28, 2023
Elkészült a Vállalkozói Információs Portállal (VALI) integráltan működő Forrástérkép. A finanszírozási lehetőségeket bemutató, díjmentesen használható funkció segítségével a vállalkozások céges és pénzügyi adataik alapján találhatnak céljaikhoz finanszírozási forrást.


A projektelem kiemelt célja a kkv-k pénzügyi tudatosságának fejlesztése, igényeikre, információs szintjükre épülve a különböző forrásbevonási lehetőségek bemutatása, ezzel is hozzájárulva a vállalkozások versenyképességének növekedéséhez, új beruházások elindulásához, hazánk gazdasági teljesítményének növekedéséhez. A fejlesztés kiemelten fókuszál a mikro- és kisvállalkozásokra, főként azokra, amelyek az elérhető források igénybevételére képesek lennének, de különböző okokból még nem értesültek ezekről a forrásokról, illetve nincsenek tisztában azzal, hogy ezeket a forrásokat hol, milyen feltételek mellett igényelhetik, illetve, hogy maguk a források illenek-e a jövőbeli terveikhez.

A Forrástérkép használata gyors és egyszerű: a VALI.HU oldal Forrástérkép menüpontjában az adatok megadását követően az alkalmazás egy listát állít össze, amely minden feltételt figyelembe véve megmutatja, hogy melyik forrást javasolja a felhasználó számára, valamint azt, hogy ezekhez mely kritériumok teljesülnek.

 

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.