Közel száz gyárlátogatási lehetőség az idei Modern Gyárak Éjszakáján

Primary Menu
October 26, 2023
A Gazdaságfejlesztési Minisztérium irányítása alatt álló IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. idén már hetedik alkalommal, 2023. november 10-én 16:00-22:00 óra között szervezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. Az érdeklődők megismerkedhetnek a hazánkban tevékenykedő, egyes területeken vagy mutatók alapján kiemelkedő eredménnyel működő gyárak tevékenységével, egyedi megoldásaival. A programsorozat online és offline formában egyaránt elérhető lesz. A részvétel ingyenes, de a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon regisztrációhoz kötött.

A rendezvény felhívja a figyelmet azokra a hazai gyárakra és üzemekre, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A szervezők kiemelt célja a szemléletformálás és a hazai ipari gyártással kapcsolatos elavult sztereotípiák felülírása.

Az országos eseményhez kapcsolódó gyárak saját döntésük alapján személyes gyárlátogatásokkal, élő bejelentkezésekkel, videós tartalmakkal és virtuális gyárbejárásokkal mutatkoznak be.

Azon innovatív, modern, zöld megoldásokat mutatják be, amelyek igazán versenyképessé, példaértékűvé teszik a Magyarországon működő gyárakat, üzemeket.

Az eseményekre való jelentkezés a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon lehetséges, ami díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.