Szakmai beszélgetésekkel a kkv-k sikeréért

Industry 4.0 and digitalisation
September 20, 2024
A Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség a Modern Mintaüzem Program keretében idén már három alkalommal szervezett regionális szakmai találkozót.

A Modern Mintaüzem Program köré szerveződő regionális találkozó célja, hogy a programban mintaüzemként részt vevő vállalatok képviselői néhány rövid szakmai előadást követően kötetlen szakmai beszélgetés keretében oszthassák meg tapasztalataikat egymással, a program szakmai csapatával és a szakpolitika képviselőivel.

Idén először a gödöllői TRUMPF Hungary Kft.-nél, majd Egerben a Sanatmetal Kft.-nél találkoztak a cégek képviselői, ahol az elégedettségi eredmények bemutatása és megvitatása után közös gyárbejárással zárult a nap. Az idei harmadik regionális találkozó a nemesvámosi VESZ-MONT 2000 Kft.-nél zajlott. A megjelent mintaüzemek vezetői megosztották egymással tapasztalataikat, majd javaslatokat tettek a program továbbfejlesztésére. A találkozón részt vett Szabados Richárd, a kis- és középvállalkozások fejlesztéséért és technológiáért felelős államtitkár is, az MGFÜ korábbi ügyvezetője.  

A Modern Mintaüzem Program fő célkitűzése a kkv-k versenyképességének javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése, valamint a piachoz való magas fokú alkalmazkodás támogatása.

A program a GINOP PLUSZ-1.1.1-22-2022-00001, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro- , kis- és középvállalkozások számára című kiemelt projekt keretében valósul meg a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával. A projekt összköltsége 8 Mrd forint, tervezett befejezési dátuma: 2027. december 31.

Képek forrása: NGM, MGFÜ

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.