Közlemény az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program Címzetti Felhívásának módosításáról

Primary Menu
October 16, 2024
Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket és a Kedvezményezetteket, hogy a GINOP PLUSZ-1.1.1-22-2022-00001 keretében megjelent „MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program” Címzetti Felhívása módosításra került.
Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket és a Kedvezményezetteket, hogy a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: MGFÜ) GINOP PLUSZ-1.1.1-22-2022-00001 keretében megjelent „MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program” Címzetti Felhívása módosításra került. A változtatások a program iránt érdeklődők és pályázóink visszajelzései alapján kerültek kialakításra, a módosítások értelmében számla kiállítására sor kerülhet, függetlenül attól, hogy a benyújtott szakmai beszámolót az MGFÜ elfogadta-e.

Az alábbi változtatások lépnek életbe 2024.10.16. napjától:
•    8.7.3.1. „A szakmai beszámoló elfogadása” pont
Az alábbiak szerint módosul:
„A szakmai beszámoló elfogadását követően a Kedvezményezett a Záró kifizetési igénylés során tölti fel a szolgáltató által kiállított számlát.”

•    8.8.1. „Számla kiállítása” pont
Az alábbiak szerint módosul:
„A tanácsadási folyamat lezárását követően Kedvezményezett teljesítésigazolást állít ki a megvalósult szolgáltatásról, amely alapján a szolgáltató kiállítja a számláját a Kedvezményezett felé.”

•    8.8.2.3. „Számla” pont
Az alábbiak szerint módosul:
„A záradékolt összegnek meg kell egyeznie a hatályos Támogatói Okiratban rögzített, megítélt támogatási összeggel, illetve felhívjuk figyelmét, hogy a számlán a teljesítés dátuma nem lehet korábbi, mint a szakértő szolgáltatóval kötött szerződés hatályba lépésének napja.”

Kérjük, hogy a pályázati anyagok benyújtásakor vegyék figyelembe a fenti módosításokat! 

Bővebb információ, a hatályos Címzetti Felhívás és a benyújtási felület elérhető a program weboldalán: www.vali.hu/energetikai-voucher-program   

Az MGFÜ Energetikai Tanácsadás Voucher Program a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosító számú, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című projekt részeként kerül lebonyolításra a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.