Mentorprogram a vállalkozások támogatására - második esély a vállalkozói szférában

International Relations
May 19, 2021
A DanubeChance 2.0. fő célja a tanulás lehetőségének elősegítése a politikai döntéshozók és a kormányzati szervek, kutatóintézetek és egyetemek, valamint a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások, illetve az üzleti vállalkozásokat támogató szervek és a nyilvánosság között. A projekt célja olyan irányelvek kidolgozása, amelyek lehetővé teszik, hogy a korábban nehéz helyzetbe jutott, a Duna régióban tevékenykedő vállalkozók újrakezdhessenek.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a COVID-19 okozta nehézségek kezelése érdekében a válságkezelő inkubációs programot dolgozott ki, vállalkozók részére. 2020 novemberében kísérleti üzleti stratégia menedzsment program kezdődött. Az inkubációs program legfőbb eredménye, hogy a kiválasztott vállalkozók egy új kidolgozott üzleti modellel és marketing tervvel kezdhetik meg vállalkozásuk újjáépítését.

A vállalkozásokat segítő mentorprogramra most ismét lehet jelentkezni. Az IFKA olyan egyéni-mikro-, és kisvállalkozások részére nyújt mentori segítséget, amelyeket a COVID-19 járvány hátrányosan érintett.

A program keretében igénybe vehető szolgáltatások:

ÜZLETI GYORSDIAGNOSZTIKA

Tanácsadók interjúval felmérik a vállalkozás aktuális állapotát: a kidolgozott kérdések segítenek a valódi helyzet feltárásában. Az információk alapján meghatározzák, hogy a feltárt problémákon hogyan lehet segíteni, és a vállalkozás olyan egyéni mentorral folytatja az inkubációt, aki kompetens a probléma megoldásában.

MENTORI SZOLGÁLTATÁSOK

•    Tudatos cégvezetés kialakításának támogatása
•    Stresszcsökkentés
•    Szükség esetén további speciális tanácsadók és szolgáltatások felé történő irányítás
•    Változáskezelés
•    Szükséges kompetenciák fejlesztése

MOTIVÁCIÓS TALÁLKOZÓK

A programban résztvevők számára havi egy alkalommal online találkozó kerül megszervezésre, ahol a mentorok és mentoráltak egymást segítik a jó gyakorlatok megosztásával.
A találkozók az alábbi módokon valósulnak meg:
•    Jó gyakorlat workshopok
•    Saját vállalkozást bemutató prezentációk
•    Egyéb alternatív támogatási lehetőségek megismertetése
A járványhelyzet alakulásától függően személyes találkozásokra is lesz lehetőség.


További információ:
•    email: vali@ifka.hu
•    ügyfélszolgálat telefon: +36 1 312 2213;
 mobil: Horváth-Karip Krisztina: +36 70 907 1746

A pályázati űrlap itt érhető el:  https://urlap.ifka.hu:443/player/questionnaire_play/214c36a2-b070-4578-8e71-adfb254b23f4

A pályázat leadási határideje: 2021. 09. 30.
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.