Már benyújthatók a támogatási kérelmek az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Programban

Primary Menu
May 2, 2024
Megnyílt a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú projekt keretében megvalósuló MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Programra, mely mikro-, kis- és középvállalkozások számára biztosít lehetőséget energetikai tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, vissza nem térintendő támogatással.
A program keretében a KKV-k energiahatékonysági beruházásaikhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadást vehetnek igénybe az MGFÜ által minősített energetikai szakértőktől, valamint alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálatát kérhetik a több mint 3 000 000 forintos maximális támogatási összeg erejéig. A támogatás intenzitása 70%. A nyertes pályázókra a tanácsadás eredményeként elkészült Fejlesztési Tervben foglaltakkal összhangban beruházás megvalósítási kötelezettség is vonatkozik a kapott támogatás teljes összegének erejéig, melyre a tanácsadást követően 12 hónap áll rendelkezésre. 

A projekt várhatóan 150-300 vállalatnak nyújt majd segítséget, keretösszege 400 millió forint.

A támogatási kérelmek benyújtása a mai naptól lehetséges a www.vali.hu/energetikai-voucher-program oldalon, a beadási határidő 2024. június 3. A pályázati rendszerbe ügyfélkapus azonosítással szükséges bejelentkezni.

A program iránt érdeklődő KKV-k képviselői bővebb információt a program honlapján találnak, kérdés esetén pedig az MGFÜ ügyfélszolgálatához fordulhatnak elektronikus levélben az info@mgfu.hu címen vagy telefonon a +36/1 312 2213-as telefonszámon.

Az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című projekt részeként kerül lebonyolításra a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.

 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.