Közlemény az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program Címzetti Felhívásának módosításáról

Primary Menu
July 15, 2024
Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket és a Kedvezményezetteket, hogy a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: MGFÜ) GINOP PLUSZ-1.1.1-22-2022-00001 keretében megjelent „MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program” Címzetti Felhívása módosításra került. A változtatások célja, hogy a pályázók számára kedvezőbb feltételeket biztosítsunk, és elősegítsük a program sikeres megvalósítását.
Az alábbi változtatások lépnek életbe 2024.07.15. napjától:
  • 4.1 „Ki nyújthat be támogatási kérelmet?” pont:
Az eredeti pályázati felhívásban meghatározott éves átlagos statisztikai állományi létszám a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes (365 napot jelentő) üzleti évben 3 főről 1 főre módosult.
  • 5.7.1 „Kötelező vállalások” pont:
A kötelező vállalások teljesítésére rendelkezésre álló időintervallum 12 hónapról 24 hónapra került meghosszabbításra.

Kérjük, hogy a pályázati anyagok benyújtásakor vegyék figyelembe a fenti módosításokat. Bővebb információ, a hatályos Címzetti Felhívás és a benyújtási felület elérhető a program weboldalán: www.vali.hu/energetikai-voucher-program

Az MGFÜ Energetikai Tanácsadás Voucher Program a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosító számú, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című projekt részeként kerül lebonyolításra a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.