Mától lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a Járműipari Beszállító-fejlesztési programban

Primary Menu
2024. február 19.
A Járműipari Beszállító-fejlesztési Program célja, hogy a járműiparban és az akkumulátoriparban erősödjenek, és stabil pozíciójukat megtartsák a hazai vállalkozások, továbbá növekedjen a magyar beszállítók által képviselt arány. A program keretében a Magyarországon működő nagyvállalatok, mint megrendelők, egy közös fejlesztési tervet alakítanak ki már meglévő vagy potenciális beszállítójukkal, amely alapján a beszállító magasabb hozzáadott értékű termékkel vagy új termékkel tud részt venni a gyártásban.

A program a Magyarországon működő integrátor vállalkozások által támasztott igények és a hazai beszállítói képességek közötti különbség áthidalását kívánja támogatni, átfogó módon, a beküldött pályázatok pedig hasznos háttérinformációi lehetnek az iparág jövőbeni fejlesztési terveinek.

A Járműipari Beszállító-fejlesztési Program részletes tájékoztatója és a kapcsolódó dokumentumok az alábbi oldalon érhetők el:

https://ifka.hu/hu/page/beszallito_fejlesztesi_program/dokumentumok

A támogatási kérelmek benyújtására 2024. február 19. napjától 2024. március 14. napján 23 óra 59 percig van lehetőség. A kitöltött kérelmet elektronikus úton kell beküldeni a jarmuiparibfp@ifka.hu e-mail címre.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.