Meghosszabbított beadási határidő az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Programban

Zöld Gazdaság
2024. május 28.
Tájékoztatjuk, hogy a programhoz kapcsolódó minősített szakértői lista releváns kategóriájában történő növekvő jelentkezésekre, valamint az ügyfélszolgálati megkeresésekre tekintettel, az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program támogatási kérelmeinek benyújtási határideje 2024. június 3. napjáról 2024. augusztus 30. napjára változott.
A program keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások energiahatékonysági beruházásaikhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadást vehetnek igénybe az MGFÜ által minősített energetikai szakértőktől, valamint alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálatát kérhetik a több mint 3 000 000 forintos maximális támogatási összeg erejéig. A támogatás intenzitása 70%. A nyertes pályázókra a tanácsadás eredményeként elkészült Fejlesztési Tervben foglaltakkal összhangban beruházás megvalósítási kötelezettség is vonatkozik a kapott támogatás teljes összegének erejéig, melyre a tanácsadást követően 12 hónap áll rendelkezésre.

Bővebb információ és a benyújtási felület elérhető a program weboldalán: www.vali.hu/energetikai-voucher-program   

Az MGFÜ Energetikai Tanácsadás Voucher Program a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosító számú, Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára című projekt részeként kerül lebonyolításra a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.
 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.