Indul az IFKA Tanácsadási Voucher Programja

Primary Menu
2023. április 26.
Minősített szakértői tanácsadás a Közép-magyarországi régió mikro-, kis- és középvállalkozásai számára, vissza nem térítendő támogatással.

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 2023 tavaszán szakértői szolgáltatások igénybevételét segítő elektronikus támogatási rendszert (Voucher Program) indít, melynek célja, hogy támogassa a Budapesten és Pest vármegyében működő mikro-, kis- és középvállalkozásokat tanácsadási szolgáltatások igénybevételében, előre meghatározott témakörökben, amelyhez az állam az IFKA közreműködésével vissza nem térítendő támogatást biztosít.

A Voucher Program bemutatása: 


A program támogatást nyújt a fejlődésre, növekedésre, változásra nyitott vállalkozások számára, annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjanak a piaci viszonyok által támasztott fokozódó technológiai, szervezeti és emberi erőforrásokat érintő kihívásokhoz.

A támogatási kérelmek benyújtására a www.voucher.vali.hu oldalon, elektronikus úton van lehetőség. A támogatási kérelem benyújtásának feltétele a támogatást igénylő vállalkozás és a kiválasztott szakértő között létrejött kétoldalú szándéknyilatkozat beküldése az IFKA részére. A jogosultsági és tartalmi ellenőrzésére egy körben kerül sor, hiánypótlásra egy alkalommal van lehetőség.

Tanácsadási szolgáltatás kizárólag az IFKA által működtetett, minősített szakértői szolgáltató rendszerben szereplő, minősített szakértőktől vehető igénybe. Az IFKA minősítő tanúsítvánnyal rendelkező szakértői szolgáltatók az IFKA szolgáltatói weboldalán, a www.vali.ifka.hu/hu/experts felületén tekinthetők meg.

A támogatás szállítói finanszírozás keretében valósul meg. A szolgáltatás teljesítése után az IFKA elbírálja a szakmai-tartalmi eredménytermékeinek megfelelőségét, és a voucher értékét közvetlenül a kiválasztott tanácsadó részére folyósítja.

A Voucher Program keretében az egyes támogatott projektek maximális támogatási intenzitása tervezetten maximum 80% lehet, azaz a projekt összköltségének legalább 20%-át a vállalkozásnak kell majd önrészként biztosítania.

A támogatási kérelmek benyújtására 2023. április 27. 12:00 órától 2023. május 30. 12:00 óráig van lehetőség a https://vali.hu/voucher-program oldalon.

A projektek megvalósításának határideje 2023. augusztus 31.

 

A teljes pályázati felhívás elérhető az alábbi linken: 
https://vali.hu/voucher-program 

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.