SI Plus nemzetközi zárórendezvény

Névtelen
2023. július 5.
2023. július 4-én tartották meg a Social Innovation Plus - Competence Centres (röviden: SI Plus) nemzetközi zárórendezvényét, ahol a személyes résztvevők mellett online is csatlakoztak külföldi és hazai partnerek.


Az SI Plus projekt az Európai Bizottság közvetlen finanszírozású EaSI (European Programme for Employment and Social Innovation) programja által meghirdetett „Competence centres for social innovation” felhívás keretében valósul meg. Az SI Plus projekt célja olyan nemzeti társadalmi innovációs kompetenciaközpontok létrehozása Ausztriában, Bulgáriában, Magyarországon és Szlovákiában, melyek a társadalmi innováció helyzetének előmozdítása érdekében képesek segíteni a források elosztásáért felelős irányító hatóságokat a célzott támogatási programok tervezésében és végrehajtásában. 

A hibrid formában megtartott nemzetközi zárórendezvényen a partnerek előadásokon és panelbeszélgetéseken keresztül osztották meg tapasztalataikat. A többi közt szó volt a társadalmi innovációkról válság idején, illetve korunk legégetőbb problémáiról, így a fenntarthatóságról, szegénységről és társadalmi befogadásról is.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.