Módosult az MGFÜ szakértői szolgáltatók pályázati felhívása

Industry development
May 10, 2024
Tájékoztatjuk, hogy 2024. május 9-i dátummal módosult az MGFÜ szakértői szolgáltatók pályázati felhívása.

A módosítás keretében technikailag elhatárolásra kerültek a Környezetközpontú és energiahatékony vállalati működés és fejlesztés tanácsadás szakértői csoporthoz tartozó egyes tanácsadási kategóriák esetében a szakértőkkel szemben elvárt iskolai végzettségek és további képzettségek követelményei. Valamint pontosításra került az összeférhetetlenségi nyilatkozat tartalma is.

Ezen túlmenően az 5.b) Zöld vállalati folyamatok és működés, valamint jelentéstétel tanácsadás szakértői kategória esetében kibővítésre került a szakértőkkel szemben elvárt iskolai végzettségek köre. Az 5.b) tanácsadási kategória 3.számú követelmény specifikációja alapján minősített szakértők a tanácsadási kategória keretében igénybe vehető szakértői szolgáltatások köréből kizárólag az alább felsorolt szolgáltatások nyújtására jogosultak:

  • Energiahatékonysági beruházásokhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadás
  • Alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata

Fenti változások részletezését a „Szakértői_szolgáltatók_Pályázati_felhívása-Változások jegyzéke” és a módosított pályázati felhívás tartalmazza, amelyek a szakértői minősítés www.mmp.mgfu.hu/backend felületén a pályázati dokumentációk menüpont alatt, valamint a www.vali.hu weboldalon megtalálhatók.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.