Módosult az MGFÜ szakértői szolgáltatók pályázati felhívása

Iparfejlesztés
2024. május 10.
Tájékoztatjuk, hogy 2024. május 9-i dátummal módosult az MGFÜ szakértői szolgáltatók pályázati felhívása.

A módosítás keretében technikailag elhatárolásra kerültek a Környezetközpontú és energiahatékony vállalati működés és fejlesztés tanácsadás szakértői csoporthoz tartozó egyes tanácsadási kategóriák esetében a szakértőkkel szemben elvárt iskolai végzettségek és további képzettségek követelményei. Valamint pontosításra került az összeférhetetlenségi nyilatkozat tartalma is.

Ezen túlmenően az 5.b) Zöld vállalati folyamatok és működés, valamint jelentéstétel tanácsadás szakértői kategória esetében kibővítésre került a szakértőkkel szemben elvárt iskolai végzettségek köre. Az 5.b) tanácsadási kategória 3.számú követelmény specifikációja alapján minősített szakértők a tanácsadási kategória keretében igénybe vehető szakértői szolgáltatások köréből kizárólag az alább felsorolt szolgáltatások nyújtására jogosultak:

  • Energiahatékonysági beruházásokhoz kapcsolódó fejlesztési tanácsadás
  • Alternatív, megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata

Fenti változások részletezését a „Szakértői_szolgáltatók_Pályázati_felhívása-Változások jegyzéke” és a módosított pályázati felhívás tartalmazza, amelyek a szakértői minősítés www.mmp.mgfu.hu/backend felületén a pályázati dokumentációk menüpont alatt, valamint a www.vali.hu weboldalon megtalálhatók.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.