Beszállító-fejlesztési programmal a magyar gazdaságért

Beszállító-fejlesztési program 2021
August 27, 2021
A Beszállító-fejlesztési program célja, hogy valós piaci igények mentén, új megközelítéssel támogassa a vállalkozások beszállítóvá válását. A program a Magyarországon működő integrátor vállalkozások által támasztott igények és a hazai beszállítói képességek közötti különbség áthidalását támogatja.

A magyar gazdaság további erősítése érdekében 2021. évben közel 1,8 milliárd forint áll a vállalkozások rendelkezésére.

 

A program célja a hazai, alacsonyabb hozzáadott értékű termékstruktúrával működő beszállítók bekapcsolása a magasabb hozzáadott értéket teremtő termékek fejlesztésébe és gyártásába, hatékonyságuk és termelékenységük növelése modern, Ipar 4.0 technológiák alkalmazásával, szervezetfejlesztéssel, képzéssel, innovációval, kutatási-fejlesztési tevékenységgel.

 

A 2021. évi kiírás a fejlesztett tevékenység a hazai vasúti gördülőállomány, illetve a védelmi ipar területére való beszállítást szolgálja.

 

A támogatási kérelmek benyújtására 2021. szeptember 13. napjától 2021. szeptember 24. napján 24 óráig van lehetőség az alábbi módon: elektronikus formában kitöltés, és a beszallito@ifka.hu elérhetőségre való beküldés, mindemellett a cégszerű aláírással ellátott – kérelem papír alapon, postai úton, a 1387 Budapest Pf. 17. címre –, a Támogató felé történő benyújtásával lehetséges.

 

A Beszállító-fejlesztési program keretében nyújtott támogatások igénylésének 2021. évi feltételeiről szóló tájékoztató itt érhető el.

 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.