Beszállító-fejlesztési programmal a magyar gazdaságért

Beszállító-fejlesztési program 2021
2021. augusztus 27.
A Beszállító-fejlesztési program célja, hogy valós piaci igények mentén, új megközelítéssel támogassa a vállalkozások beszállítóvá válását. A program a Magyarországon működő integrátor vállalkozások által támasztott igények és a hazai beszállítói képességek közötti különbség áthidalását támogatja.

A magyar gazdaság további erősítése érdekében 2021. évben közel 1,8 milliárd forint áll a vállalkozások rendelkezésére.

 

A program célja a hazai, alacsonyabb hozzáadott értékű termékstruktúrával működő beszállítók bekapcsolása a magasabb hozzáadott értéket teremtő termékek fejlesztésébe és gyártásába, hatékonyságuk és termelékenységük növelése modern, Ipar 4.0 technológiák alkalmazásával, szervezetfejlesztéssel, képzéssel, innovációval, kutatási-fejlesztési tevékenységgel.

 

A 2021. évi kiírás a fejlesztett tevékenység a hazai vasúti gördülőállomány, illetve a védelmi ipar területére való beszállítást szolgálja.

 

A támogatási kérelmek benyújtására 2021. szeptember 13. napjától 2021. szeptember 24. napján 24 óráig van lehetőség az alábbi módon: elektronikus formában kitöltés, és a beszallito@ifka.hu elérhetőségre való beküldés, mindemellett a cégszerű aláírással ellátott – kérelem papír alapon, postai úton, a 1387 Budapest Pf. 17. címre –, a Támogató felé történő benyújtásával lehetséges.

 

A Beszállító-fejlesztési program keretében nyújtott támogatások igénylésének 2021. évi feltételeiről szóló tájékoztató itt érhető el.

 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.