Activity
Activity

Uploading...

News

Primary Menu
Közlemény az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program Címzetti Felhívásának módosításáról
July 15, 2024
Ezúton értesítjük a Tisztelt Támogatást Igénylőket és a Kedvezményezetteket, hogy a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: MGFÜ) GINOP PLUSZ-1.1.1-22-2022-00001 keretében megjelent „MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program” Címzetti Felhívása módosításra került. A változtatások célja, hogy a pályázók számára kedvezőbb feltételeket biztosítsunk, és elősegítsük a program sikeres megvalósítását.
Primary Menu
Az MGFÜ online workshopot szervez ESG témában
June 26, 2024
Az ESG törvényben foglaltaknak megfelelően a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (MGFÜ), mint vállalkozásfejlesztési ügynökség, végzi az ESG tanácsadókat oktató intézmények akkreditálását, valamint nyilvántartást vezet róluk. A témában „ESG Oktatási intézmények akkreditációja” című online workshopot szervez.
Primary Menu
Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai
May 29, 2024
A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
Green Economy
Meghosszabbított beadási határidő az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Programban
May 28, 2024
Tájékoztatjuk, hogy a programhoz kapcsolódó minősített szakértői lista releváns kategóriájában történő növekvő jelentkezésekre, valamint az ügyfélszolgálati megkeresésekre tekintettel, az MGFÜ Energetikai Tanácsadási Voucher Program támogatási kérelmeinek benyújtási határideje 2024. június 3. napjáról 2024. augusztus 30. napjára változott.
Improving Job Opportunities
Nagy Márton Albánia gazdasági miniszterével egyeztetet
May 27, 2024
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon hivatalában fogadta Blendi Gonxhja albán gazdasági minisztert. A felek az egyeztetés keretében áttekintették a magyar-albán gazdasági kapcsolatokat, továbbá az együttműködés elmélyítésének lehetséges területeit.
Social enterprises
Együttműködési megállapodást kötött az MGFÜ és a JVSZ
May 22, 2024
2024. május 22-én együttműködési megállapodást írtak alá a Joint Venture Szövetség és a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség képviselői.
Our services
  • Education
  • Partnership
  • Tranining and guidance
  • Consultancy
  • R+D activity
 
Contact Us
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.